My 12 stolen pictures on calendar
0

Yes you guess right, they tricked me. Firemen from PGD Lavrica tricked me

This was a great school for me to trust no one, not even firemen.  First they didn’t even say thanks to me after shooting their drill. When I gave them DVD with photos I only demanded, that they write my name as photographer, if photos would be published. So you can guess what they done. They write only name of author of other 12 photos and they forgot about me. So all photos on this calendar are obviously his. Yea right!

Really pissed Bimmer_E30

9

 • luka January 14, 2010

  ne jih prevec sinfat – kaj pa ce ti bajta zagori:) ja res ni kul kar so naredili, se pa to kar pogosto dogaja. Zal. Je izkusnja, kot pravis, kar je dobro – zdaj pa le fotkat naprej!

 • Bimmer_E30 January 14, 2010

  Ja sej maš prav. Še vedno so gasilci in jih potrebujemo. Sicer če bi pri meni kaj zagorelo nebi oni prišli gasit, samo vseeno je lepo da so prostovolni gasilci. Saj zato sem tudi jim prostovolno šel fotkat in se kljub temu da so gasilci, opekel.

  Sem pa že nekaj časa nazaj opazil tvoj blog in skoraj celega že pregledal. Res maš hude fotke. Kar grizejo 🙂

 • Darko January 17, 2010

  Živjo Adrijan,

  ogledal sem si tvoje fotke. Nisem neki strokovnjak, teško sem tudi popolnoma objektiven, ampak so mi zares všeč. Ta koledar mi je posebej všeč, ker so na njemu ljudje različni generacij od resnejših starejših do nasmejanih otrok in mladine. Posrečeno. Rad bi kupil ta koledar. Ali mi lahko sporočiš, kje se ga da dobiti.

  Lp Darko

 • Bimmer_E30 January 18, 2010

  Hvala Darko za komentar. Bom probal dobit še kakšen koledar, pa ti ga prinesem.

  LP
  Adrijan.si

 • Marko January 29, 2010

  odškodnina ! 😀 hehe 🙂 mah veš kak je 🙂 dok se ne opečeš neveš 🙂 šola za naslednič 🙂

 • Bimmer_E30 January 29, 2010

  Ja, je bila vsaj dobra šola če ne drugega.

 • Janez Jagrič April 17, 2010

  Lep pozdrav.
  Operativna enota do pred kratkim ni vedela za to, ker nam je vodstveni kader to zamolčal. Smo pa že dali pritožbo na upravni odbor zaradi te zadeve in da se avtorju slik podeli pisna zahvala oz. priznanje društva. V mojem imenu in imenu operativne enote gasilskega društva Lavrica se Adrijanu iskreno opravičujem za nastalo situacijo, in obljubljam da se bo v najkrajšem možnem času to rešilo.

  Za gasilskim pozdravom: Na pomoč

  Janez Jagrič, Podpoveljnik operativne enote PGD Lavrica

 • Bimmer_E30 April 17, 2010

  Lep pozdrav
  Hvala za to lepo presenečenje. Lepo je slišat, da se je kaj premaknilo v tej smeri, ter da ni bilo to namenoma narejeno.

  Lp
  Adrijan.si

 • Jan April 30, 2010

  Ker sem tudi sam že veliko prefotkal in saj približno vem kako grejo te zadeve, se mi zdi smešno da mu sedaj podeljujete neke nagrade? Če objaviš celo kolekcijo njegovih (dobrih) slik, pod njih pa podpišeš sebe ali društvo je to preprosto rečeno, kraja avtoskega dela! Se pa strinjam, da so fotke res dobre in zrele za kakšno nagrado….ampak to ni bistvo te zgodbe.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.