Summer Time
0

I know that this pictures are completely opposite of the weather outside, but I don’t have any new pictures. It started snowing outside, my car isn’t registered, so I can’t go drifting. It is obvious that I am staying at home. So I decided to go over my archive and pick some worm pictures for cold days.

Bimmer_E30

2

  • Darko January 30, 2010

    Koper, staro mestno jedro, mi je blo vedno všeč. Ko sem gledal tvoje fotke iz Kopra mi je en delček bolj jasno, kaj mi je v Kopru bilo tako všeč. Tista starka, ki v senci bere časopis…spokojnost. Tista kariola na ulici … presenečenje. Kaj več se ne upam povedati, morda, da pogrešam tisto vzdušje, tukaj v Ljubljani, kjer so takšni prostorčki in presenečenja, ki jih ponujajo tako redki. Mogoče se pa motim. Mogoče si je treba vzeti več časa za opazovanje in izostriti čute ,,, Posebej so mi všeč tiste tvoje fotografije, ki me naredijo radovednega … Kaj se skriva za tem dogodtkom? … Kdo so tisti ljudje? … Kaj me je presenetilo? … Zakaj? …
    Lepo se imej! Darko

  • Bimmer_E30 January 31, 2010

    Drugače je to mesto Cres in ne Koper. Je pa vzdušje včasih bilo v Kopru dosti podobno. Sedaj pa so same palme in krožišča. Se vidi da že zelo dolgo časa nisi bil v Kopru.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.