Canon rulz on Nikon day
0

Zelo dobro sta se odrezala moja dva Canona na Nikonovem Dnevu fotografije, ki je bil resnično fotografski dogodek leta (v Sloveniji). Po besedah organizatorja, nas je ta dogodek obiskalo več kot tisoč ljubiteljev fotografije.

Zelo sem užival na predavanju Borut Peterlina, ki je razlagal, kako je iz Umetnika postal obrtnik in na koncu oboje skupaj združil, ter zopet postal umetnik (z malo začetnico).

Precej sem bil presenečen nad pestrostjo programa (trebušne plesalke, ženski boks, plesalke na drogu, akrobati, kandidatke za top model slovenije…). Vendar moram povedati, da mi takšni skupinski fotosešni niso ravno pri srcu. 50 fotografov in vse kar se razlikuje med fotografijami je tistih par centimetrov razdalje med fotoaparati. Tako sem si zadal, da bom naredil takšne fotografije kot jih ni naredil nihče od prisotnih!

Upam da mi je uspelo. Za žirijo bi pa vas postavil, zato se pri komentarjih kar razpišite.

Ps: vse čestitke Nikonu.
Pps: Kdaj bo Canon organiziral kaj podobnega!

By
Bimmer_E30

2

 • DjJuvan December 10, 2010

  Škoda ker nisem šel :\ Časovno se mi nikakor ni izšlo.

  Drugače pa kul fotografije, edino pri košarkaših se mi zdi, da si precej ISO nabil o_0

  Pa če bi mel boljši DOF, bi lahko naredu tematsko galerijo “the crowd” 😀

 • Bimmer_E30 December 10, 2010

  Ja, škoda da nisi mogel.

  Drugače ni šlo, kot da sem nabil iso, še posebaj ker sta posneti brez mojega fleša in ena z f5,6. Mislim pa da sem šel vse do ISO 3200. Pač, treba je kompenzirat, ali razmazano, ali zrnasto.

  Ja res bi lahko naredil takšno tematiko. Par slik vržem vn, še nekaj jih poiščem iz zbirke 800+ fotografij ki sem jih naredil in imam.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.