“Naduti” organizatorji Guette
0

Kot verjetno veste prihaja k nam svetovno znani Dj David Guetta, ki bo 17.12.2010 v novi večnamenski dvorani Stožice. Tako sem, kot za vse dogodke do sedaj, tudi za tega poslal akreditacijo, vendar sem naletel na zavrnitev. Ja, tudi to se lahko zgodi. Predvsem me je pa razočaral njihov odgovor, ki ga bom kar citiral: „…smo dali prednost pri akreditiranju stalnim partnerjem in medijem, ki nam zagotavljajo hitrejše najave z boljšim dosegom v ciljni skupini…“.

Mislim WTF, „hitrejše najave“, kako oni vedo kakšna je moja hitrost najav glede na ostale?! In „z boljšim dosegom ciljni skupini“, res ne vem na katero ciljno skupino ciljajo, če jim moja ciljna skupina ni všeč. Morda na 60+let, kdo bi vedel.

Lp
Bimmer_E30

4

 • Matjaz December 14, 2010

  Organizacija tudi tokrat na nivoju slovenije. 🙁 Ko bi vsaj enkrat nekaj naredili kot je treba.

 • Bimmer_E30 December 14, 2010

  Ja, žal je to res. Najbolj smešno pa je, ko zahtevajo tvoje fotografije v polni resoluciji brez podpisa, ker so ti dali akreditacijo. Tudi to se je že zgodilo. Objava na spletni strani, FB, in še kje ni več dovol.

 • Marko January 11, 2011

  Ja, sprijazni se tako je. Tako kot ne more it na kake druge kraje (evroliga, NLB liga, ki večji eventi pač…) kdor koli slikat je tuki tud omejitev, saj bi drugače lahko vsak k ma fotoaparat zaprosil za akreditacijo – pa brez zamere… tako pač je, sem se tudi sam včasi ubadal s tem…
  Drugače pa da bi jim kake fotke dajal zaston to pa vsekakor odpade nimajo nobene pravice do tega…

 • Bimmer_E30 January 11, 2011

  Ja, saj vem da je tako. Malo sem moral izrazit svoja čustva na “papir”. Osebno jih sicer ne poznam, samo verjetno da so čisto super ljudje.
  Bojo pa sigurno še druge prireditve, kjer bom lahko fotografiral.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.